telefon: 0747 499 551

Despre Noi

Când vine vorba despre evenimentele speciale, nimeni nu vrea să audă de limite. Nici noi! De aceea, lucrăm împreună cu tine pentru a planifica o zi în care fiecare element îți va depăși așteptările. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industrie, întelegem totul, până la cel mai mic detaliu și știm cât de important este ca totul să iasă perfect!

În Centrul de Evenimente President vei putea alege dintre 7 săli de evenimente total diferite. Acestea sunt special amenajate pentru a face față chiar și celor mai exigente cerințe și te vor ajuta să ai parte de un eveniment cu adevărat memorabil.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere privată sau un eveniment business, în Centrul de Evenimente President vei găsi întotdeauna un partener de încredere ce te va ajuta să îți transformi ideile în realitate.

În plus, când vine vorba de meniuri, trebuie să știi că evenimentul tău va avea parte doar de bucate atent alese și de preparate ce vor fi pe placul tuturor invitaților tăi.

Ești în căutarea unui salon de evenimente clasic? Sau mai degrabă unul ultra modern? Cu siguranță vei găsi exact ceea ce îți dorești într-una din cele 7 locații President disponibile.

Nu mai sta pe gânduri! Alege-ți salonul preferat, vino să ne cunoaștem și să punem la cale cel mai frumos eveniment din viața ta!

INFORMAȚII ​

0747 499 551
President 1: Str. Bobâlna Nr. 88A
President 2,3,4,5,7: Str. Ștrandului Nr. 61A

hotelrestaurantpresident@yahoo.com

SOCIAL